stoelmassage voor bedrijven

U bent geïnteresseerd in stoelmassages op de werkplek.

Naast contact met mij en de geheel vrijblijvende schriftelijke offerte van mij, kunt u ook kiezen voor een persoonlijke uitleg bij u op het werk.
Hier hoort desgewenst ook een PROEFMASSAGE bij voor maximaal twee personen, zodat u ook zelf de weldadige werking van een stoelmassage kunt ervaren!

 

Hoe het in zijn werk gaat

 

Een incidentele of eenmalige massagedag is natuurlijk mogelijk, maar de meeste bedrijven kiezen toch voor een constante vorm van zorg en service. Zodra u de frequentie van de massages hebt bepaald (1x per week, 1x per twee weken, 1x per maand…) en de overeenkomst is gesloten, kom ik op de afgesproken dag  bij u in het bedrijf.
U heeft zelf intern een lijst gemaakt van personeelsleden of (freelance) medewerkers die gemasseerd willen worden. Ik verwacht dat deze personen op tijd bij de massageruimte zijn, zodat onnodig wachten tot een minimum wordt beperkt. De massages vinden plaats op de massagestoel, over de kleding heen. Ik pas de massage aan op de behoefte van dat moment. De behandeling is dus heel persoonlijk en gericht op het individu. Ik behandel altijd naar de mens, géén ‘one massage fits all’.

 

En verder..?
  • U stelt binnen het bedrijf een aparte ruimte voor de massages beschikbaar. Bij mooi weer kan dit ook buiten zijn… (tuin, dakterras)
  • U stelt (indien mogelijk) parkeerruimte beschikbaar, zodat de masseur zijn of haar massagestoel gemakkelijk naar uw werkplek kan vervoeren.
  • Verder neemt de stoelmasseur alle benodigde materialen mee (incl. de stoel).

Wat zijn de kosten?

 

De kosten die zijn verbonden aan in-company stoelmassages  zijn € 65,-* per uur, met een maximum van drie massages per uur en met een minimum afname van drie aaneengesloten uren per dag.

 

De meeste bedrijven kiezen voor massages van 25 minuten (= twee personen per uur). Maar 15 minuten (= drie personen per uur) kan natuurlijk ook.

 

De reden dat ik maximaal 3 personen per uur behandel, is dat ik werk naar de menselijke maat. Een stoelwissel hoeft dan niet binnen een halve minuut plaats te vinden, maar er kan enkele minuten de tijd genomen worden om de stoel voor een nieuwe persoon in te stellen, te vragen naar de klachten, etc. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk  (ik ben geen robot, uw medewerkers ook niet).

 

* Bedragen excl. btw en reis-en parkeeerkosten

 

Stoelmassage is fiscaal aftrekbaar
De overheid en de Belastingdienst stimuleren bedrijven om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Stoelmassage is daarom fiscaal aftrekbaar voor bedrijven! Tevens kan de in rekening gebrachte btw in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. Ook eventueel in rekening gebrachte reiskosten kunnen als bedrijfskosten opgevoerd worden voor de inkomstenbelasting. Sinds januari 2015 mag u als werkgever tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Stoelmassages behoren tot de ‘nihil’-waardering. Dit houdt in, dat stoelmassages onbeperkt kunnen worden vergoed, zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2%-norm. De compensatie van de Belastingdienst kan oplopen tot wel 20-44% (afhankelijk van de ondernemingsvorm).

 

Kijk op www.belastingdienst.nl voor de details of vraag het na bij uw fiscalist.

 

Aan deze voorwaarden dient u te voldoen:

 

  • De stoelmassages zijn opgenomen in het Arboplan van uw organisatie en maken daar in redelijkheid deel van uit

  • De stoelmassages vinden plaats tijdens werktijden

  • De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd voor de stoelmassage

  • Er is geen aanmerkelijke privébesparing van de werknemer